Ik weet niet waarom het voor hem niet is gelukt bij Club Brugge

"Ik weet niet waarom het voor hem niet is gelukt bij Club Brugge"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 12:30zo 17-01-2021 om 12:30

Siebe Schrijvers heeft het hoofdstuk Club Brugge afgesloten. Hij trekt definitief naar Oud-Heverlee Leuven. Johan Boskamp is nog steeds een grote fan van Schrijvers.

"Marc Brys is de ideale trainer voor Siebe", maakt hij duidelijk bij Het Belang Van Limburg. "Hij zal hem weer laten openbloeien. Bij Club Brugge zat Siebe al even op een dood spoor. Het is een hele lieve jongen, die niet van zijn kloten zal maken. Andere jongens zouden daar al lang aan de alarmbel hebben getrokken. Maar ik vind het goed gezien van Leuven. Zowel voor Siebe als de club is dit een goede stap. Ze staan vierde en hij kan daar fijn achter diepe spits Henry spelen."

Bij Club was hij stilaan overbodig geworden. "Waarom het voor hem is misgelopen bij Club weet ik niet. Hij had een prima jaar onder Ivan Leko. Clement liet hem in Genk en Brugge een beetje links liggen. Siebe speelt volgens mij het liefst in de spits, maar Clement ziet daar allicht liever een ander type. Siebe heeft nochtans kwaliteiten genoeg. Hij kan op de tien, zelfs op de acht spelen."

Boskamp ziet nog een mooie toekomst voor Schrijvers. "Ondertussen is hij 24, een leeftijd waarop je moet spelen. Ik hoop dat hij zich in Leuven kan doorontwikkelen. Trossard is via OHL ook in de Premier League geraakt. Dat kan voor Siebe ook nog."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Schrijvers een aanwinst voor OHL?

Ja
95%
Nee
5%
(973 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws