Duivels trio op het middenveld met verleden bij Genk, Anderlecht en Standard

Duivels trio op het middenveld met verleden bij Genk, Anderlecht en Standard

06-01-2021 19:00
4

De Belgische voetbalbond is al een tijdje op zoek naar de beste Rode Duivels ooit. Fans mochten stemmen op hun favorieten. Nu is middenveld van de ultieme selectie bekend. Met Kevin De Bruyne en Axel Witsel vinden we twee mannen van de Gouden Generatie terug op het middenveld.

De Belgische voetbalbond bestaat 125 jaar. Daarom is men nu op zoek naar de beste spelers ooit van de Rode Duivels. We kregen uiteindelijk een Duivels trio op het middenveld in de vorm van De Bruyne, Witsel en Enzo Scifo.

De eerste twee pakten met de Gouden Generatie brons op het WK2018 in Rusland. De Bruyne zette zijn eerste stappen in de voetbalwereld bij KRC Genk, terwijl Witsel dat bij Standard deed. Ook een icoon van Anderlecht kreeg een plekje op het middenveld, meer bepaald Scifo.

De voormalige trainer van de Belgische beloften, Sporting Charleroi en Royal Excel Moeskroen was als speler ook actief voor RSC Anderlecht, Internazionale, Bordeaux, Auxerre, Torino, AS Monaco en Sporting Charleroi. Voor de Rode Duivels speelde hij van 1984 tot 1998 en kwam hij tot 84 interlands.