Eerst shirt van Anderlecht, nu excuses van Lamkel Zé aan fans van Antwerp

Eerst shirt van Anderlecht, nu excuses van Lamkel Zé aan fans van Antwerp

05-01-2021 18:40 Laatste update: 18:48
15

Didier Lamkel Zé heeft zijn excuses aangeboden bij de fans van Royal Antwerp FC na zijn gedrag deze week. De Kameroener kleurde opnieuw buiten de lijntjes en zorgde voor heel wat frustratie bij Antwerp en de fans van de club.

Via de officiële kanalen van de club stuurde Lamkel Zé een filmpje de wereld in. Daarin bood hij zijn verontschuldigingen aan. "Eerst en vooral wil ik mij excuseren tegenover de club en aan de supporters van Antwerp omdat ze fantastisch zijn en mij altijd gesteund hebben", klonk het.

Zijn verontschuldigingen komen er nadat hij afgelopen maandag een Anderlecht-shirt aantrok en richting het stadion ging. "Ik heb zo gereageerd omdat ik veel aan mijn hoofd had. Zoals een mogelijke transfer, het was niet niet makkelijk voor mij. Ik wil me verontschuldigen voor wat ik heb gedaan", aldus de Kameroener.

Antwerp lijkt nog steeds van plan om hem te laten gaan, maar Lamkel Zé blijft beschikbaar voor de club. "Zeker ook mijn excuses aan mijn medespelers en de technische staf. Ze hebben mij vanaf het begin gesteund. Ik blijf beschikbaar voor de club. Als de nieuwe coach me nodig heeft, zal ik er zijn", aldus Lamkel Zé.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie