'Memphis-transfer in januari uitgesloten: Barça kan vijf miljoen niet ophoesten'

'Memphis-transfer in januari uitgesloten: Barça kan vijf miljoen niet ophoesten'

31-12-2020 19:13

FC Barcelona is niet van plan om Memphis Depay in januari naar de club te halen. De Spaanse grootmacht wil de Nederlander graag toevoegen aan de selectie, maar kan de vijf miljoen euro die Olympique Lyon vraagt niet betalen.

Dat meldt El Mundo Deportivo. Memphis wordt gezien als een zeer interessante speler, maar financieel heeft Barcelona alles nog niet op de rit. De ploeg hoop Memphis na dit seizoen gratis op te pikken, maar er zijn meerdere kapers op de kust. Zo zou Juventus er over nadenken om Memphis in januari naar Turijn te halen.

De presidentsverkiezingen die aanstaande zijn bij Barcelona helpen ook niet mee bij een mogelijke Memphis-transfer. De toekomst van de club is nog onduidelijk, maar één transfer is al wél afgerond. Eric García is naar verluidt al akkoord met Barça en sluit na dit seizoen transfervrij aan. Of Memphis toegevoegd gaat worden aan dit rijtje, is nog onduidelijk. Er zal in ieder geval verkocht moeten worden in januari, wil Barça hem in de winterse transferperiode al inlijven.