UPDATE: 'Club Brugge en Anderlecht grijpen naast jonge Senegalees'

UPDATE: 'Club Brugge en Anderlecht grijpen naast jonge Senegalees'

Gepubliceerd: maandag 28 december 2020 om 20:15ma 28-12-2020 om 20:15

Laatste update: zondag 3 januari 2021 om 22:00zo 03-01-2021 om 22:00

Bij RSC Anderlecht moet men inventief omgaan met het geld en goedkope aanwinsten vinden. Men speurt dus binnen de eigen jeugdrangen, maar ook in doorgaans 'goedkope' landen. Nu hoopt Anderlecht een jong talent in Senegal gevonden te hebben.

Volgens het Afrikaanse WIW Sport kan de jonge zeventienjarige middenvelder Mamadou Lamine Camara op flink wat interesse rekenen. Zo toont RSC Anderlecht interesse, maar hebben ook AS Monaco en Olympique Marseille de middenvelder op het lijstje staan.

De jonge Camara komt in eigen land uit voor AF Darou Salam, waar hij één van de uitblinkers is. Het is niet de eerste speler van de Senegalese club waarin Anderlecht interesse toont. Eerder werd paars-wit al in verband gebracht met het talent Sambia Diallo. Die kan echter ook rekenen op interesse van Lille OSC.

UPDATE: De jonge Senegalees Camara zal dan toch niet naar België verhuizen. Volgens Treize013 toonden Club Brugge én Anderlecht interesse, maar heeft hij gekozen voor Olympique Marseille. Daar zal hij in eerste instantie voor de B-ploeg uitkomen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws