Was Lang de missing link voor Club? Hij heeft het lef van een kampioen

Was Lang de missing link voor Club? "Hij heeft het lef van een kampioen"

14-12-2020 10:50
28

Club Brugge lijkt na een iets mindere periode weer terug op toerental te komen, zo wisten Philippe Clement en zijn mannen de topper tegen Antwerp in hun voordeel te beslissen. Peter Vandenbempt zag een collectieve topprestatie, mét enkele individuele uitblinkers.

"De winst van Club Brugge tegen Antwerp was een statement", aldus Vandenbempt tegenover Sporza. "Het was zo een namiddag waarop de concurrentie zucht en denkt: die tweede plek op het eind zal ook al goed zijn." De knappe prestatie van Club was een optelsom van collectieve discipline en individuele klasse.

"Club speelde met veel klasse en métier, Antwerp werd afgetroefd. Ook Noa Lang wordt steeds maar bepalender met zijn acties. Hij brengt iets bij en straalt het lef uit van een kampioen", aldus Vandenbempt. "De Ketelaere blijft op niveau, ook als gelegenheidsspits. Bij afwezigheid van Vormer mocht Rits ook nog eens op zijn favoriete positie spelen, hij deed dat goed."

Geen reden tot klagen dus bij Club, na een succesvol weekend. "Ze houden ook weer de nul, en het was een overtuigende zege op het veld van een grote uitdager. Als kers op de taart staat het ook weer aan kop in de Jupiler Pro League", besluit de analist.