Vanhaezebrouck treedt Clement bij na klaagzang: Nog nooit meegemaakt

Vanhaezebrouck treedt Clement bij na klaagzang: "Nog nooit meegemaakt"

11-12-2020 20:30
8

KAA Gent moet na de pijnlijke nederlaag tegen TSG 1899 Hoffenheim weer snel aan de bak. Zondag wacht de partij tegen Standard. De Buffalo's hebben wel een heel drukke kalender, zo ziet ook Hein Vanhaezebrouck.

Door de zestiende finales van de beker naar begin februari te verschuiven wordt de kalender die periode ook nog wat drukker. "Iedereen is daar ontevreden over", citeert Het Laatste Nieuws de trainer. "Het is niet enkel voor KAA Gent een probleem", geeft hij nog aan.

Ook Club Brugge-trainer Philippe Clement deed zijn beklag over die wijziging. Dat las ook Vanhaezebrouck. "Ik heb meerdere collega’s gehoord en iedereen is daar ontevreden over. De amateurploegen zitten in deze tijden inderdaad met problemen. Maar ook de profploegen komen met problemen te zitten. Dat zal het gevolg zijn", klinkt het.

En KAA Gent krijgt nog een extra probleem. "Vanaf de wedstrijd op Club Brugge tot die op OHL zullen wij vijf keer op verplaatsing spelen in zes wedstrijden. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Heel aangenaam", klinkt het cynisch. "Ik doe een gok: uiteindelijk zal alles verschoven worden en zal eind januari blijken dat de bekerwedstrijden niet kunnen doorgaan", besluit Vanhaezebrouck.