Vanhaezebrouck maakt meteen indruk: Meer videobeelden dan voorbije maanden

Vanhaezebrouck maakt meteen indruk: "Meer videobeelden dan voorbije maanden"

09-12-2020 19:45
5

KAA Gent moet donderdagavond proberen om de nul uit te vegen in de Europa League op het veld van Hoffenheim. Voor Niklas Dorsch wordt dat alvast een bijzondere wedstrijd. Hij keert immers voor het eerst sinds zijn transfer naar Gent terug naar de Bundesliga.

De Duitse middenvelder hoopt dat Gent tegen Hoffenheim zijn eerste punten kan sprokkelen. "Nul op achttien willen we natuurlijk vermijden", vertelde hij aan Het Nieuwsblad. "Maar ik ben altijd gemotiveerd. We gaan nu dan ook weer voluit voor een zege. Vorige zondag toonden we al dat er enkele zaken beter liepen en dat willen we donderdagavond ook bevestigen."

Met Vanhaezbrouck zit Dorsch al aan zijn vierde coach in enkele maanden bij de Buffalo's, al zit het nu wel goed volgens de Duitser. "Ik probeer ook altijd bij te leren en beter te worden. Dat spreekt me wel aan in de aanpak van de coach. Zo bekeken we nu al meer beelden dan de voorbije maanden. Zeker voor jonge spelers is dat zo belangrijk! En samen met de meer ervaren spelers moet dat een mooi geheel opleveren!", besloot Dorsch.