Inzaghi kijkt uit naar Club Brugge: “Een finale voor Lazio”

Inzaghi kijkt uit naar Club Brugge: “Een finale voor Lazio”

07-12-2020 15:40
10

Dinsdag kan Club Brugge zich plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Eenvoudig wordt dat niet. Het moet namelijk winnen van Lazio en bij de Italianen beschouwt trainer Simone Inzaghi het duel tegen Club Brugge als een echte finale.

Dat Club Brugge het niet cadeau zal krijgen tegen Lazio, is logisch. De Italianen willen namelijk ook verder in het Kampioenenbal en hebben voldoende aan een punt tegen Blauw-Zwart om door te stoten. "De wedstrijd van dinsdag is een finale voor ons", noteerde Di Marzio uit de mond van Inzaghi.

"Lazio haalde al 20 jaar niet meer de volgende ronde van de Champions League. Dit jaar overtreffen we ons zelf. Ik heb er alle vertrouwen in dat we kunnen doorgaan. Ondanks onze negen punten moeten we er nog vol voor gaan tegen Club Brugge. We zullen met ons hart moeten spelen Dinsdag winnen zou een soort van medaille zijn naast onze andere prijzen."

Eind oktober speelden Club Brugge en Lazio 1-1 gelijk in het Jan Breydelstadion. Afgelopen weekend won Lazio in de Serie A met 1-2 van Spezia. Ciro Immobile en Sergej Milinkovic-Savic (ex-KRC Genk) scoorden de doelpunten.