Brys na Antwerp-OHL: “Ik weet niet wat er gebeurde, het was een ramp”

Brys na Antwerp-OHL: “Ik weet niet wat er gebeurde, het was een ramp”

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 07:42di 01-12-2020 om 07:42

Oud-Heverlee Leuven ging ten onder op bezoek bij Royal Antwerp Football Club. Uiteindelijk werd het 3-2 na een vliegende openingsfase. Coach Marc Brys gaf tegenover Het Nieuwsblad een reactie na de match.

“Onze start was catastrofaal”, begon Brys. “Ik weet niet wat er gebeurde. Na de 2-0 dacht ik: het is hier een ramp. We waren zo nerveus en slordig, ook in de passing: onbegrijpelijk. Ik verwachtte mij aan een hele moeilijke avond, maar beetje bij beetje kwamen we in de wedstrijd. Ik heb heel veel fighting spirit gezien en we hadden goeie kansen. We namen onze momenten.”

“De tegengoals waren allemaal met de kop”, vervolgde Brys. “Twee vielen aan de tweede paal, dus dat wordt echt een werkpunt. Maar het zou makkelijk zijn om nu alles op de defensie te schuiven of de blessures van onze andere verdedigers. We hebben de hele week met deze mannen getraind en ze hebben de kwaliteiten om het te doen.”

Toch zag Brys ook een positief punt bij OHL. “Met het positie- en veldspel ben ik tevreden. Dat was opnieuw veel beter dan tegen STVV. We waren weer in onze normale doen. We misten alleen wat geluk in de tweede helft om gelijk te maken.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws