Anderlecht houdt de nul, maar Delcroix is ontevreden: We verdienden drie punten

Anderlecht houdt de nul, maar Delcroix is ontevreden: "We verdienden drie punten"

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 19:45ma 30-11-2020 om 19:45

RSC Anderlecht kwam in de Clasico tegen Standard niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Verdedigend zat het goed, maar aanvallend kon paars-wit de bezoekers nauwelijks in de problemen brengen. Die analyse maakte ook Hannes Delcroix na de wedstrijd.

"Ik denk dat als je de nul kan houden als verdediging, dat je een goede job doet", steekt de Anderlecht-verdediger van wal bij Sporza. "Maar je wilt natuurlijk het liefste winnen, maar dat hebben we niet gedaan. Ik denk dat ik kort op mijn man zat en de meeste duels heb gewonnen. Voetballend heb ik rust gebracht, dus ik mag wel tevreden zijn over mijn wedstrijd."

Anderlecht hield dan wel de nul op het bord, toch is Delcroix niet tevreden met het resultaat. De supporters vroegen een overwinning, maar die kwam er niet. "We zijn niet tevreden met een punt. We willen het liefste winnen en ik denk dat we dat ook wel verdienden. We moeten het nu stellen met één punt."

Zonder fans was het niet de Anderlecht-Standard die iedereen gewoon is. Het gevoel op het veld was ook anders volgens Delcroix. "Door de corona kan er jammer genoeg geen publiek aanwezig zijn.  Dat is jammer, want de supporters staan zeker achter ons. Dat hebben we ook gezien voor de wedstrijd toen ze de spelersbus verwelkomden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Waar zie je Anderlecht te eindigen dit seizoen?

Plaats 1-4
16%
Plaats 5-8
71%
Plaats 9-18
13%
(458 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws