Zidane spreekt bondsdokter tegen na blessure Hazard: Wat zeg jij nu?

Zidane spreekt bondsdokter tegen na blessure Hazard: "Wat zeg jij nu?"

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 18:50ma 30-11-2020 om 18:50

Eden Hazard is opnieuw buiten strijd met een spierblessure. De Rode Duivel blesseerde zich bij Real Madrid afgelopen weekend al voor de zevende keer dit seizoen. Bondsdokter Kris Van Crombrugge wijt de vele blessures aan stress, maar volgens Zinedine Zidane is daar niks van aan.

"In Madrid hebben ze hoge verwachtingen. Eden gaat er uitwendig wel speels en spontaan mee om, maar ieder mens is onderhevig aan bepaalde stress. Die mentale stress kan zich vertalen in de spieren. Ik denk dat de basistonus van de spier bij hem momenteel wat hoger is, waardoor Hazard iets blessuregevoeliger wordt", vertelde Van Crombrugge bij VTM Nieuws over de blessure van Hazard.

Op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel tussen Shaktar en Real Madrid werd Zidane geconfronteerd met de uitspraken van de bondsdokter. "Zijn blessure te wijten aan stress? Wat zeg jij nu. Dit zijn zaken die in elk team gebeuren. We moeten volhouden. Eden is sterk. Ik twijfel niet aan hem en aan datgene hij wil bereiken. Hij heeft het de laatste tijd moeilijk, maar we gaan hem helpen", wordt de Fransman geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws