UPDATE: KV Mechelen gaat niet akkoord met schorsingsvoorstel Vranckx

UPDATE: KV Mechelen gaat niet akkoord met schorsingsvoorstel Vranckx

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 15:14ma 30-11-2020 om 15:14

Laatste update: dinsdag 1 december 2020 om 08:45di 01-12-2020 om 08:45

KV Mechelen moet het mogelijk nog even zonder Aster Vranckx doen. De middenvelder kreeg een rode kaart in het duel tegen K. Beerschot V.A. Er hangt hem nu nog een extra schorsing boven het hoofd.

In het duel tegen Beerschot ging Vranckx er stevig in, maar kreeg hij aanvankelijk maar een gele kaart. De VAR besloot om in te grijpen en Lawrence Visser naar de beelden te laten kijken. Uiteindelijk kreeg Vranckx toch een rode kaart. Maar daar blijft het dus niet bij.

Het Bondsparket heeft gevraagd om Vranckx nog één wedstrijd extra te schorsen na zijn rode kaart. Daarnaast moet hij ook een boete van €1000 betalen. Vranckx dreigt daarmee het duel tegen KAS Eupen te missen. Ook assistent-treainer Frederik Vanderbiest kreeg een rode kaart. Het bondsparket vraag voor hem twee weken schorsing, waarvan één week effectief.

Update; Het Nieuwsblad meldt dat KV Mechelen niet akkoord gaat met het schorsingsvoorstel van Aster Vranckx na de rode kaart tegen Beerschot. Dinsdagmiddag komt de zaak voor de geschillencommissie. Als daar de schorsing wordt bevestigd heeft Malinwa tot donderdag om in beroep te gaan. Dan zou Vranckx nog kunnen spelen in de inhaalmatch tegen Eupen donderdagavond.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws