Breaking news

Harbaoui en Diaby zetten toon, ook andere topschutters snakken naar heropleving

Dennis maakt zichzelf onmogelijk bij Club: 'Respectloos, zelfs al ben je invaller'

Dennis maakt zichzelf onmogelijk bij Club: 'Respectloos, zelfs al ben je invaller'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 18:20do 26-11-2020 om 18:20

Club Brugge verloor deze week opnieuw tegen Borussia Dortmund in de Champions League, maar het grote onderwerp bij Blauw-Zwart was de situatie van Emmanuel Dennis. Volgens Tom Boudeweel maakt hij zichzelf stilaan onmogelijk.

Vorige week circuleerde een filmpje op Twitter waarop Dennis op zijn telefoon zit te kijken terwijl coach Philippe Clement de spelers toespreekt in de kleedkamer. 'Dat is heel straf. Respectloos. Zelfs al ben je invaller voor die wedstrijd', vertelde Boudeweel bij Sporza. 'Ik vraag me openlijk af welke plaats hij heeft in de groep van Club. Benieuwd ook hoe de spelersgroep gaat reageren, wanneer hij weer bij de kern wordt gezet. Ook de sterke mannen krijgen Dennis blijkbaar niet weer in het gareel.'

'In een team zullen sommige spelers met plezier zich de voeten vanonder het lijf lopen als iemand met veel talent het collectief laat winnen. Zoals een Tom Pietermaat bij Beerschot voor Raphael Holzhauzer. In het geval van Dennis twijfel ik en dat is niet goed voor het team. Dat Dennis talent heeft, dat ziet iedereen, maar als je niet presteert, dan moet je volgens mij dimmen. En presteren doet Dennis dit seizoen niet. Hij zit aan 1 goal over alle competities. Ook vorig seizoen lukte hij slechts 5 doelpunten in de competitie en wel 4 in Europa. Misschien hebben de 2 goals bij Real Madrid bij hem alle zin voor realiteit weggenomen', besloot Boudeweel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws