Bukari (KAA Gent) praat over Anderlecht: “Ik heb daar geleerd hard te werken”

Bukari (KAA Gent) praat over Anderlecht: “Ik heb daar geleerd hard te werken”

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 09:12do 26-11-2020 om 09:12

In 2018 mocht Osman Bukari een half jaar op proef bij RSC Anderlecht. Uiteindelijk kwam de snelle aanvaller via Trencin bij KAA Gent terecht. Tegenover Het Laatste Nieuws laat hij zich uit over de situatie.

"In het begin had ik het daar moeilijk", geeft Bukari toe. "Ik dacht dat ik met mijn talent alles kon bereiken. (lacht) Maar ik was een beetje lui. Daar heb ik geleerd dat ik ook hard moest werken.”

“Ik speelde negen matchen met de beloften, waarin ik zes keer scoorde. Toen ik aan het einde van die zes maanden hoorde dat ik geen contract kreeg, was ik teleurgesteld, omdat ik héél graag in Europa wou voetballen."

"Maar dan kwam mijn manager aandraven met Trencin. Het eerste jaar had ik het er nog moeilijk. Ik moest me aanpassen aan de speelstijl. (lacht) Soms was ik zo snel, dat ik bij een tegenaanval vooraan moest wachten tot mijn medespelers konden aansluiten.”

Bukari is altijd ambitieus geweest. “Maar ik hield me voor dat ik alleen bij Trencin was om beter te worden en over te stappen naar een grotere competitie. Vorig seizoen maakte ik 10 goals in 25 wedstrijden. Niet slecht voor een vleugelspeler."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws