UPDATE: Standard en Shamir doen niet moeilijk, schorsing tegen Anderlecht

UPDATE: Standard en Shamir doen niet moeilijk, schorsing tegen Anderlecht

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 14:30ma 23-11-2020 om 14:30

Laatste update: maandag 23 november 2020 om 18:42ma 23-11-2020 om 18:42

Standard Luik heeft een voorstel tot minneklijke schikking gekregen van het Bondsparket na de rode kaart van Eden Shamir zaterdag in de thuismatch tegen Eupen (2-2). De Israëliër werd aan het einde van de eerste helft naar de kleedkamer gestuurd en moet twee matchen brommen.

Op het einde van de eerste helft in Standard - Eupen ging Shamir stevig door op Nils Schouterden. Dat gebeurde nog geen minuut na zijn eerste gele kaart. Shamir kreeg eerst een tweede geel karton, maar na tussenkomst van de VAR kreeg hij een rechtstreekse rode kaart onder neus geduwd.

Standard moest nog een hele helft verder met tien spelers en bovendien zal het de komende twee matchen niet kunnen rekenen op Shamir. De Rouches hebben van het bondsparket een schorsingsvoorstel gekregen van drie wedstrijden, waarvan één met uitstel. Daar komt ook nog een boete bij van 2000 euro, waarvan 500 euro met uitstel.

Update: Standard en Shamir hebben het schorsingsvoorstel aanvaard. De middenvelder is twee speeldagen effectief geschorst en moet nog vrezen voor een extra speeldag. Shamir mist de verplaatsing naar Anderlecht en de thuismatch tegen KV Mechelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws