KV Kortrijk zag dat er meer inzat tegen Club Brugge: Geen groots Club

KV Kortrijk zag dat er meer inzat tegen Club Brugge: "Geen groots Club"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 07:30ma 23-11-2020 om 07:30

KV Kortrijk is er afgelopen weekend niet in geslaagd om punten te sprokkelen en ging op bezoek bij Club Brugge met 1-0 onderuit. Toch is er één signaal vanuit Kortrijk: hier zat zeker meer in. Dat vindt ook Michiel Jonckheere.

Het was sinds 2012 geleden dat KVK nog een punt wist te pakken op Club Brugge, maar afgelopen weekend leek het dat toch opnieuw te gaan doen. Uiteindelijk ging het toch onderuit na een wonderschoon doelpunt van Noa Lang. "Al drie weken schieten we onszelf in de voet", zei Michiel Jonckheere bij Het Nieuwsblad. "Ik vond Club Brugge niet groots, maar toch blijven we met lege handen achter."

De landskampioen kon KVK duidelijk niet overtuigen. "Als je bij Club op bezoek komt, weet je dat het een moeilijke avond wordt, maar zo heb ik het dit keer niet aangevoeld", gaf kapitein Hannes Van der Brugge aan in Het Laatste Nieuws.

Volgens hem zat er dan ook zeker meer in. "We hoefden hier niet te verliezen. Club is natuurlijk altijd veel beter dan wij, maar nu niet. En dan moet je daarvan profiteren. We deden het niet", besloot hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws