'Ronaldo wil weg bij Juventus en probeert brug te slaan voor terugkeer bij Real'

'Ronaldo wil weg bij Juventus en probeert brug te slaan voor terugkeer bij Real'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 13:20zo 22-11-2020 om 13:20

Cristiano Ronaldo verruilde Real Madrid in 2018 met veel bombarie voor Juventus, maar de Portugese ster lijkt spijt te hebben van zijn vertrek. Volgens Marca probeert de 35-jarige aanvaller weer een brug te slaan naar de Koninklijke.

De Spaans sportkrant pakt dit weekeinde uit met het opvallende nieuws. Real Madrid en Ronaldo waren na negen succesvolle jaren, waarin onder meer vier keer de Champions League werd gewonnen, nog op elkaar uitgekeken. De Portugese doelpuntenmachine week uit naar Turijn en wilde niets meer met de Spaanse topclub te maken hebben. Maar volgens Marca is dat de laatste maanden veranderd.

El Clásico tegen FC Barcelona op 1 maart was het keerpunt, zo klinkt het. Ronaldo nam zelf contact op met voorzitter Florentino Perez om bij de wedstrijd aanwezig te kunnen zijn. Vervolgens deelde hij zijn blijdschap over de 2-0 zege van Real. Marca ziet het als een charmeoffensief van Ronaldo, die zou willen vertrekken bij Juventus. Overigens zou de Italiaanse kampioen daar niet heel rouwig om zijn vanwege de coronacrisis.

Het probleem is wel voor Ronaldo dat Spanje een veel minder gunstig belastingklimaat kent dan Italië. Bovendien lijkt Real Madrid nog geen aanstalten te maken om hem terug te halen, mede vanwege zijn enorme salaris.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws