Rode Duivels mogen niet falen tegen Engeland: Dit is een uitgelezen mogelijkheid

Rode Duivels mogen niet falen tegen Engeland: "Dit is een uitgelezen mogelijkheid"

15-11-2020 18:10

Volgens Marc Degryse moeten de Rode Duivels absoluut de Final Four van de Nations League bereiken. De ploeg van Roberto Martinez aast op een prijs en mag deze keer niet opnieuw in de fout gaan, zeker niet nu ze alles in eigen handen hebben.

België staat momenteel eerste met 9 op 12. Engeland volgt samen met Denemarken op de tweede plaats met 7 op 12. Een goed resultaat tegen Engeland is dus een must volgens Degryse. "Ik verwacht een volwassen, dominante prestatie tegen toch een aantrekkelijke tegenstander", vertelde de analist bij Het Laatste Nieuws. "Als de ploeg op volle sterkte is, zelfs zonder Eden Hazard, moet dat binnen de mogelijkheden liggen."

De Rode Duivels moeten volgens Degryse proberen om eens een prijs te pakken. "Lukaku en Martínez hebben al meermaals gezegd iets te willen winnen", vervolgt hij. "Dit is een uitgelezen mogelijkheid. He-t is slechts de Nations League, maar het draait tenminste ergens om. Dat beseft de spelersgroep ook wel. Ze zullen deze interland serieus nemen. Niet het minst omdat het tegen Engeland is. Engeland en Denemarken, twee keer thuis: laat ons daar een goed gevoel aan overhouden", besloot Degryse.