Dennis laat niets zien bij Club Brugge: Eigenzinnig en moeilijk te kneden

Dennis laat niets zien bij Club Brugge: "Eigenzinnig en moeilijk te kneden"

08-11-2020 18:30
17

Emmanuel Dennis laat in de laatste maanden bitter weinig zien bij Club Brugge. Dat merkt ook Rudi Cossey, de ex-T2 van Club. Hij benadrukt dat Dennis niet het makkelijkste karakter heeft.

"In het begin was hij scherp, nuchter en gedreven om zich te bewijzen, maar hij is daarna niet zo goed met de glorie omgegaan", legt Cossey uit in Krant van West-Vlaanderen. "Hij is zijn eigen weg beginnen te gaan. Hij focuste zich op een transfer, maar die kwam er niet en daar kon hij heel moeilijk mee om."

Dennis heeft hoe dan ook een handleiding. "Dennis is heel eigenzinnig, heel wisselvallig, heel moeilijk te kneden en heel moeilijk in patronen te passen. Ik vrees dat hem dat parten speelt. Voor Club is hij een goudklompje, maar hij ontwikkelt zich niet zoals gehoopt. Hij moet begrijpen dat hij zich ten dienste van de ploeg moet stellen en zich aan de afspraken moet houden."

Dennis moet nog belangrijke stappen zetten. "Het is niet alleen in Brugge dat coaches hem zullen vragen om hard te werken, ook bij balverlies. Als je dat in een grote competitie nog moet leren, zit je met een groot probleem."