Opmerkelijk: Messi ontbreekt in Barça-opstelling, Koeman zet vedette op de bank

Opmerkelijk: Messi ontbreekt in Barça-opstelling, Koeman zet vedette op de bank

07-11-2020 15:25
4

FC Barcelona is zaterdag op zoek naar de eerste overwinning in La Liga sinds 1 oktober. Real Betis komt op bezoek in Camp Nou. De laatste weken klonk er kritiek op Lionel Messi en Ronald Koeman heeft besloten zijn sterspeler op de bank te zetten.

Barcelona begon het seizoen met ruime zeges op Villarreal en Celta de Vigo, maar sinds een maand zit de klad erin: van achtereenvolgens Sevilla (1-1), Getafe (1-0), Real Madrid (1-3) en Deportivo Alavés (1-1) werd niet gewonnen. Tussendoor bleef de ploeg van trainer Ronald Koeman wel foutloos in de Champions League.

Tegenstander Real Betis is bezig aan een wisselvallig seizoen. Na acht speelronden staat de teller op twaalf punten. Daarmee staat de club uit Sevilla zevende, ruim voor nummer twaalf Barcelona. De Catalaanse grootmacht heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. De wedstrijd in Camp Nou begint om 16.15 uur.

Messi kreeg kritiek na een foto/filmpje dat viraal ging tegen Dynamo Kiev. De Argentijn wandelde en liet zijn tegenstander ogenschijnlijk gemakkelijk lopen. Nu begint de sterspeler van FC Barcelona aldus op de bank tegen Real Betis.