Holzhauser verlengde nog niet bij Beerschot: Volgende stap moet juist zijn

Holzhauser verlengde nog niet bij Beerschot: "Volgende stap moet juist zijn"

07-11-2020 09:13
6

Met Raphael Holzhauser heeft Beerschot één van de smaakmakers van de competitie op de loonlijst staan. De Oostenrijker heeft echter een aflopend contract en dat wil Beerschot dus maar al te graag verlengen. Alleen, dat akkoord blijft uit. 

Dat er na zijn acht doelpunten en zeven assists veel interesse is in Holzhauser is niet zo verrassend. Beerschot wil Holzhauser dan ook een contractverlenging aanbieden, maar de handtekeningen blijven voorlopig uit.

"Ik voel me goed bij Beerschot, dat is geen kwestie", zegt Holzhauser in Het Laatste Nieuws. "Maar in het voetbal kan alles snel gaan. Alles moet passen. Tot nu toe is er geen vergelijk. Ik ben 27 jaar. De volgende stap moet de juiste zijn", geeft de middenvelder aan.

Of hij ook denkt aan een vertrek wil Holzhauser echter niet zeggen. "Mijn hart zegt: gezond en fit blijven, dat is het belangrijkste in ons beroep. Wat over zes maanden of een jaar gebeurt, is moeilijk te zeggen. Nu verheug ik me vooral op het duel op Kortrijk", bleef Holzhauser nog geheimzinnig.