Montanier blijft strijdvaardig ondanks vele afwezigheden bij Standard

Montanier blijft strijdvaardig ondanks vele afwezigheden bij Standard

04-11-2020 22:14
1

Standard is niet al te best begonnen aan het Europese avontuur en staat in de groepsfase na twee partijen met een 0 op 6. Tegen Lech Poznan moeten de Rouches dus vol aan de bak, al zal dat niet met de sterkste elf zijn.

Zo is Zinho Vanheusden er uiteraard niet bij door zijn zware blessure. Coach Philippe Montanier mist in de verdediging ook Collins Fai en Konstantinos Laifis, die er niet bijzijn door een positieve coronatest. Toch wil Montanier de partij nog niet opgeven.

"Met de blessures van Zinho en Jackson Muleka en de positieve Coronagevallen die onze defensie havenen, zouden we ons zorgen kunnen maken, maar dat is niet de optie waar we voor opteren. We hebben gemotiveerde spelers en we zijn klaar om de strijd aan te gaan", geeft Montanier aan op zijn persconferentie.

"We bevinden ons in dezelfde situatie als onze tegenstanders, we begonnen allebei met twee nederlagen, dus het is inderdaad een cruciale wedstrijd voor beide ploegen", voegt Montanier er nog aan toe. "We willen morgen de meest competitieve ploeg opstellen om onze eerste punten te pakken in deze competitie", klinkt het.