Club Brugge maakt 22 namen bekend voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund

Club Brugge maakt 22 namen bekend voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund

03-11-2020 18:52
1

Club Brugge neemt het woensdagavond op in eigen huis tegen Borussia Dortmund. Met een 4 op 6 is Club Brugge goed begonnen aan zijn Champions League campagne. Club wil in elk geval een vervolg breien door iets te rapen tegen Dortmund. Clement gaf woensdagavond zijn selectie vrij.

Op de vooravond van hun eerste wedstrijd in de Champions League was er minder goed nieuws door de besmettingen van Mignolet, Koussounou en Krmencik. Vandaag werd bevestigd dat er niemand postief werd bevonden na de testronde door de UEFA. Enkel Simon Deli moet zijn test opnieuw laten doen. Waarom dat exact is, weet enkel de UEFA. 

Trainer Philippe Clement maakte alvast zijn 22 namen bekend voor het duel van woensdagavond. Hij liet ook weten dat hij zal wachten op de uitslag van Simon Deli zijn test om hem eventueel toch nog bij de selectie op te nemen. Voorts zien we geen verrassingen in de selctie van Club Brugge.

 

ℹ️ Our 22 names for #CLUBVB 🔵⚫

The decision on the selection of Simon Deli will be made after the result of the retest. #COYB pic.twitter.com/FSfpj6YsRd

— Club Brugge KV (@ClubBrugge) November 3, 2020