Odjidja en Gent kunnen weer ademhalen: Hele club zat in moeilijke situatie

Odjidja en Gent kunnen weer ademhalen: "Hele club zat in moeilijke situatie"

02-11-2020 11:30
12

KAA Gent kan weer tussen de mensen komen na een ruime overwinning op het veld van Waasland-Beveren. Vadis Odjidja droeg zijn steentje bij, en was vooral heel erg opgelucht.

Na twee invalbeurten mocht Odjidja nog eens van het basiselftal proeven. Dat deed de middenvelder met verve, hij lag mee aan de basis van de overwinning. "Ik was erg blij om terug op het veld te staan en de ploeg te helpen. Maar ik ben vooral blij dat we gewonnen hebben vandaag. De hele club zat in een moeilijke situatie met heel veel nederlagen, waarvan sommigen ook onterecht", aldus Odjidja op de clubwebsite.

Door enkele blessures en coronagevallen werd het er ook niet makkelijker op, het maakt Odjidja echter trots dat ze toch tot een resultaat zijn gekomen. "We moesten roeien met de riemen die we hadden. Veel spelers hadden al lang geen wedstrijd meer gespeeld, maar ze stonden er. Een dikke pluim voor hem", looft Odjidja zijn ploegmakkers.

Wie ook een pluim verdient is Roman Yaremchuk, de Oekraïner was goed voor drie doelpunten. "Hij leeft van goals dus ik ben blij dat hij er drie heeft gemaakt. We hebben nog jongens voorin die doelpunten nodig hebben om bevrijd te spelen. Als we onze taken uitvoeren dan zal dat allemaal wel volgen."