Clement over match tegen Dortmund: De voorbereiding zal niet rustig zijn

Clement over match tegen Dortmund: "De voorbereiding zal niet rustig zijn"

01-11-2020 20:56
7

Club Brugge heeft zaterdagavond op eigen veld punten laten liggen tegen KV Mechelen (2-2). Coach Philippe Clement was razend na de wedstrijd, maar volgend week moet Blauw-Zwart opnieuw aan de bak in de Champions League

Woensdag komt Borussia Dortmund immers op bezoek in het Jan Breydelstadion. Club zal uit een ander vaatje moeten tappen. Dat beseft Clement. "Mentaliteit is ook een kwaliteit. Niemand moet frisheid inroepen", vertelde hij aan Sporza. "Vorig jaar hebben we met deze spelers hetzelfde parcours gedaan. Er zijn geen excuses. Dit gaat over mentaliteit, over de match willen afmaken. Ik begrijp niet wat er in de tweede helft gebeurd is."

De wedstrijd tegen Dortmund komt er al snel aan. Er is geen tijd om te twijfelen. "De voorbereiding zal niet rustig zijn. Als je dit doet tegen hen, dan krijg je er 8 of 9 binnen. Ik wil een reactie, maar ook volgende zondag in de competitie tegen Oostende. De competitie is ook superbelangrijk voor deze club. De spelers moeten laten zien dat dit ook voor hen belangrijk is. Anders moet ik keuzes maken", besloot de trainer van Blauw-Zwart.