Buitenlandse media zien sterke prestatie Hazard: ‘Dan wordt alles makkelijker'

Buitenlandse media zien sterke prestatie Hazard: ‘Dan wordt alles makkelijker'

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 16:20za 31-10-2020 om 16:20

Laatste update: zaterdag 31 oktober 2020 om 22:14za 31-10-2020 om 22:14

Eden Hazard begon nog eens in de basis bij Real Madrid na aanslepend blessureleed. De Rode Duivel stelde Zinedine Zidane niet teleur en scoorde een prachtig doelpunt in de 4-1 zege tegen Huesca.

Real Madrid won uiteindelijk met 3-1 van Huesca, maar het was Hazard die de ban brak voor De Koninklijke. Het dribbelwonder nam de bal aan en schoot vanop grote afstand met links de 1-0 tegen de netten. De buitenlandse media denken dat de train nu is vertrokken. ‘Hazard is terug, na 392 dagen na zijn eerste goal scoort hij weer en het was het wachten waard’, klinkt het bij B/R Football.

Goal praat over een ‘wonderdoelpunt’ van Hazard. ‘De Belg kreeg een eerste basisplaats en scoorde op een briljante manier voordat Benzema met een dubbelslag de zege binnenhaalde. Valverde scoorde het derde doelpunt na knap samenspel tussen Benzema en Hazard, die laatste oogde zeer scherp tijdens zijn uur op het veld.’ Toch wordt er ook gesproken over een atypische Hazard-prestatie. Hij creëerde geen enkele kans en zette de bal niet voor.

Ook in Spanje werd de terugkeer van Hazard in de basis positief onthaald. Vooral de samenwerking met Benzema wordt weer naar voren geschoven. ‘Nu wacht Inter in de Champions League. Als de Benzema-Hazard-verbinding werkt wordt alles gemakkelijker. De Fransman en de Belg begrijpen elkaar geweldig en elke keer dat ze in de buurt van de goal komen gebeurt er iets’, klinkt het bij het Spaanse Marca.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat de trein van Hazard nu is vertrokken bij Real Madrid?

Ja
86%
Nee
14%
(147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws