Deli maakt indruk met Club Brugge: Dat is het verschil met Anderlecht

Deli maakt indruk met Club Brugge: "Dat is het verschil met Anderlecht"

08-10-2020 11:00
22

Club Brugge lijkt weer helemaal op toerental na een zwak seizoensbegin. Afgelopen zondag versloeg het nog Anderlecht met 3-0. Simon Deli weet dat het succes van Club Brugge in de stabiliteit zit.

"Er zit een goeie dynamiek in de kern en dat het net de belangrijkste spelers zijn - Simon Mignolet, Hans Vanaken,... - die hun contract verlengen, wijst op stabiliteit. Ik denk dat het goed is voor iedereen - voor ons, de club en de fans - dat we op die weg verder gaan. Misschien is dat ook het verschil met Anderlecht", benadrukt hij bij Sport/Voetbalmagazine.

"Wij vormen een familie die elkaar al een tijdje kent. De sfeer is uitstekend en als we de zaken goed aanpakken, is het nagenoeg onmogelijk om ons tegen te houden. Dit gezegd: volgens mij bereikten we wel nog niet het niveau van vorig seizoen, er moeten nog een paar dingen worden gecorrigeerd. Zowel offensief, als defensief. We zitten nog niet op het niveau dat we Europees nodig zullen hebben. We moeten nog meer scoren, en vooral, minder incasseren. Dat deden we vorig seizoen beter", aldus Deli.

Deli tekende in juli 2019 voor Club Brugge, dat hem weghaalde bij Slavia Praag uit Tsjechië.