RSC Anderlecht mag nog van geluk spreken, Doku (nog) niet naar Stade Rennes

RSC Anderlecht mag nog van geluk spreken, Doku (nog) niet naar Stade Rennes

03-10-2020 20:58
36

De supporters van RSC Anderlecht moeten voorlopig nog geen afscheid nemen van Jérémy Doku. Het toptalent leek op weg naar Stade Rennes, maar die deal is zaterdag nog niet beklonken.

Rennes is bereid om bijzonder ver te gaan voor Doku en liet Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute met een privéjet richting Frankrijk reizen. Een akkoord is er echter nog niet gevonden. Dat zal er zaterdag ook niet meer komen, zo lijkt Stade Rennes aan te geven.

Via de officiële kanalen kondigde het eerder op de avond de komst van Inter-speler Dalbert Henrique aan, die wordt gehuurd van de Italiaanse topclub. Daar stopt het niet voor Rennes. Bijna een uur later had het nog één tweet: 'Onze laatste vraag op Twitter... Spreken jullie een beetje Italiaans?'

Die vraag leek uiteindelijk op Daniele Rugani te duiden, die overkomt van een andere Italiaanse topclub: Juventus. Het wijst er ook op dat er nog geen akkoord werd gevonden met Anderlecht omtrent de transfer van Doku. De flankaanvaller zou inmiddels ook met de spelersbus mee zijn afgereisd richting Brugge. Hij lijkt dus ook zondag nog in actie te gaan komen tegen Blauw-Zwart.