Antwerp wint met overtuigende cijfers van KV Mechelen

02-10-2020 22:34
9

Vrijdagavond openden Antwerp en KV Mechelen de 8ste speeldag van de Jupiler Pro League. Bij Antwerp was er weer plaats voor Lamkel Zé in de basiself. Antwerp won overtuigend met 4-1 van een matig KV Mechelen.

Antwerp begon scherp aan de wedstrijd en toonde meteen zijn intenties. Dat wierp de vruchten af met een vroeg doelpunt, na een actie van Koji Miyoshi werkte Rocky Bushiri de bal in eigen doel. Geen drie minuten later was Miyoshi deze keer de afwerker van het tweede doelpunt. Na acht minuten stond het 2-0 in het voordeel van Antwerp. KV Mechelen bracht weinig voor elkaar in de eerste helft. Dieumerci Mbokani legde de 3-0 ruststand vast, enkele minuten voor de pauze.

De tweede helft had weinig om het lijf. KV Mechelen kreeg de bal van Antwerp maar kon niet echt dreigen. Toen Antwerp even de controle kwijt was, verschalkte Geoffrey Hairemans Butez met een mooi schot. Zo bracht hij even weer spanning in de wedstrjd. Die spanning verdween al snel toen Abdoulaye Seck de 4-1 binnenschoof. Antwerp doet hiermee een goede zaak in het klassement en komt zo op een 5de plaats met 14 op 24. KV Mechelen dreigt de voeling met de subtop te verliezen met 7 op 24.