Vranckx (17) laat zich uit over vertrek bij KV Mechelen: Deze stap is belangrijk

Vranckx (17) laat zich uit over vertrek bij KV Mechelen: "Deze stap is belangrijk"

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 08:00wo 30-09-2020 om 08:00

Aster Vranckx (bijna 18) komt boven water bij KV Mechelen. De jonge middenvelder scoorde afgelopen weekend twee keer tegen STVV. Ondanks de interesse van enkele grote buitenlandse clubs denkt Vranckx dat een vertrek bij Mechelen nog niet voor meteen is.

In Het Laatste Nieuws geeft Vranckx toe dat hij de laatste maanden veel progressie maakte bij Mechelen. "Ik ben uiteraard niet de enige die zijn best doet. Ik heb wel het gevoel dat ik veel progressie maak. Ik heb meer rust in mijn spel gebracht. Ik wou alles te snel doen. Igor, Joachim (Van Damme, red.) en Onur (Kaya, red.) wezen mij daar steevast op. Dat is iets waarin ik sterk ben verbeterd."

Vranckx is niet van plan om Malinwa nu al te verlaten. "Nog een jaar bij KV Mechelen spelen zou goed zijn voor mijn ontwikkeling. Ik doe het seizoen hier zeker uit", aldus de jongeling. Igor De Camargo (37) juicht die ingesteldheid toe. "Als ik hem goede raad mag geven, dan zou ik zéker dit seizoen nog blijven. KV is een goede ploeg waar hij elke week kan spelen. Deze stap is belangrijk om uiteindelijk aan de top te geraken", klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Vranckx al klaar voor een stap hogerop?

Ja
42%
Nee
58%
(460 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws