Opvolger Wolf: ‘KRC Genk vindt principeakkoord met nieuwe hoofdtrainer’

Opvolger Wolf: ‘KRC Genk vindt principeakkoord met nieuwe hoofdtrainer’

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 07:15wo 23-09-2020 om 07:15

Laatste update: donderdag 24 september 2020 om 07:14do 24-09-2020 om 07:14

KRC Genk is na het ontslag van Hannes Wolf naar een coach met ervaring. Frank Vercauteren stond bovenaan het lijstje, maar de gewezen Anderlecht-trainer trekt niet naar de Luminus Arena. Nu is Jess Thorup het alternatief, al kan daar wel snel een akkoord uit voortvloeien.

Het Nieuwsblad schrijft dat de gesprekken met Thorup meteen werden opgestart nadat Vercauteren neen zei tegen Genk. De Deen, die ruim een maand geleden ontslagen werd bij KAA Gent, kan zo al vrij snel terug aan de slag in de Jupiler Pro League, wat ook de voorkeur wegdraagt van Thorup. Mogelijk kan het nu snel gaan in de Luminus Arena.

'Nadat de gesprekken na enkele dagen niet het verhoopte resultaat opleverden, werd gisteren de piste Thorup nieuw leven ingeblazen. Vandaag kan er al witte rook uit de Luminus Arena opstijgen. Thorup stond bij AA Gent voor verzorgd en offensief voetbal, naast het veld straalt de gentleman rust en stabiliteit uit. Allemaal eigenschappen die het gezochte profiel omvat', klinkt het in de krant.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat KRC Genk een principeakkoord heeft bereikt met Jess Thorup. ‘Jess Thorup volgt Hannes Wolf op als trainer van RC Genk. De onderhandelingen met zijn zaakwaarnemers leidden gisteravond tot een principieel akkoord, vandaag zakt Thorup zelf af naar de Luminus Arena om zijn handtekening te zetten’, klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Thorup een goede keuze voor KRC Genk?

(1521 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws