Club Brugge-fans ervaren het om in uitvak te zitten: 'Teleurgesteld'

Club Brugge-fans ervaren het om in uitvak te zitten: 'Teleurgesteld'

12-09-2020 21:12
32

Zaterdag ontving Club Brugge – Waasland-Beveren. Voor de eerste keer dit seizoen mochten er weer fans aanwezig zijn in het Jan Breydelstadio. Sommige supporters moesten eerst plaatsnemen in het bezoekersvak. En dat bleek toch niet zo ideaal. 

Door de coronamaatregelen mag niet het hele Jan Breydelstadion tot de nok gevuld zijn. Via een lotingsysteem bedacht Club Brugge een plan om een maximaal aantal fans in haar stadion te krijgen. Het opende daarom ook het bezoekersvak in het Jan Breydelstadion.

De fans van Club Brugge waren uiteraard blij dat ze weer naar hun geliefde Blauw-Zwart konden kijken. Alleen was niet voor iedereen het uitzicht geweldig. 'Super voor alle moeite die jullie er hebben ingestoken om supporters weer toe te laten maar wel spijtig dat jullie dan mensen in het uitvak zetten en dit zeer slechte uitzicht hebben! Hopelijk kan er hier verandering in gebracht worden. Teleurgesteld', klonk het onder meer op Twitter.

Gelukkig werd er een oplossing gevonden. Waardoor het volgen van de match tussen Club Brugge en Waasland-Beveren toch een pak aangenamer werd.