KV Mechelen weigerde miljoenenbod op Vranckx: Hij is onze groeibriljant

KV Mechelen weigerde miljoenenbod op Vranckx: "Hij is onze groeibriljant"

Gepubliceerd: zondag 13 september 2020 om 20:28zo 13-09-2020 om 20:28

KV Mechelen heeft met Issa Kaboré en Aster Vranckx twee grote goudhaantjes in de kern zitten. Eéntje daarvan (Kaboré) werd al voor flink wat miljoenen verkocht aan Manchester City. Ook Vranckx wordt al gelinkt aan verschillende clubs, maar Malinwa wil hem niet zomaar laten gaan.

Zo onthult directielid Gert Van Dyck dat KV Mechelen al een bod heeft ontvangen op Vranckx. "Op hoeveel we exact mikken, spreken we niet uit. Maar we hebben wel al een bod van vier miljoen euro voor Aster geweigerd", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Iedereen zal nu denken: Uiteraard, da's véél te weinig. Maar in coronatijden is vier miljoen euro een reëel bedrag voor een speler die in oktober pas achttien wordt", klinkt het. "Aster is onze groeibriljant, waarvoor deze maand nog wel aanbiedingen zullen volgen. Maar hij zit goed bij ons, dat spreekt hij ook zelf uit", voegt sportief directeur Tom Caluwé er nog aan toe.

Kaboré
Wie wel al werd verkocht is Kaboré, voor zo'n vijf miljoen euro aan Manchester City. "Dit was een buitenkans. Met Man City kwam een club aankloppen waarop noch Issa, noch wij hadden gehoopt", klinkt het.

"Issa droomde van de Premier League. Kan je dan als familieclub, wat we pretenderen te zijn, zijn droom afpakken en hem binnen enkele maanden voor een miljoen meer naar pakweg Lokomotiv Moskou versassen? Ik denk het eerlijk gezegd niet."

De transfer van Kaboré was ook nodig om alle schulden af te bouwen. "Absoluut", bevestigt Van Dyck. "Dat hebben we ook zo gecommuniceerd. En dankzij die transfer staan we nu steviger in onze schoenen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Hoeveel is Vranckx waard?

(197 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws