Sponsor blijft KV Oostende trouw: ‘Lokale verankering en het familiale karakter’

Sponsor blijft KV Oostende trouw: ‘Lokale verankering en het familiale karakter’

03-09-2020 23:26

KV Oostende blijft samenwerken met Ixina, dat liet de kustclub op de officiële kanalen weten. Ixina is al sinds 2010 een partner van KV Oostende.

Zaakvoerder Franco Suriano is in de wolken. In het seizoen 2011-2012 pronkte Ixina voor het eerst op het shirt van KVO. “Als één van de toenmalige hoofdsponsors verwelkomden we toen een honderdtal klanten om de kampioenenmatch tegen Eupen live mee te maken. Baptiste Schmisser kopte ons naar eerste nationale en het werd een feest tot in de late uurtjes. Een paar jaar later kocht Baptiste Schmisser een nieuwe keuken bij ons en vertelde ik hem over die fantastische namiddag.”

Ook na de overnames blijft Ixina KV Oostende aldus trouw. “Tijdens de Coucke-jaren kwamen er natuurlijk veel nieuwe én grote bedrijven bij, maar wij dachten er geen moment over na om af te haken. Na de bouw van de nieuwe tribune plaatsten wij bijvoorbeeld nieuwe bars in de spektakelzaal en in de ‘New Club 31’ bij Chaf. Wij zijn absoluut trouw aan ‘uus wèreldploegsje’ en het stemt me tevreden dat de lokale verankering en het familiale karakter weer meer dan ooit belangrijk zijn.”