Toch kritiek van Gent-fans na uitspraken Yaremchuk: Een domme zet

Toch kritiek van Gent-fans na uitspraken Yaremchuk: "Een domme zet"

01-09-2020 23:28
11

Ondanks de eerste zege van KAA Gent was niet iedereen tevreden bij de Buffalo's. Zo haalde Roman Yaremchuk achteraf stevig uit. Hij kreeg daarvoor al steun, maar toch is niet iedereen tevreden met die uithaal.

Gaspar Haenecaert, Gent-fan en lid van supportersclub Tatanka, is niet meteen een fan van de uitspraken van de spits. "Ik vind het toch wel een domme zet van Roman Yaremchuk", vertelt hij bij Het Nieuwsblad.

"De overwinning tegen Mechelen kon echt wel een opsteker betekenen voor het team en nu creëer je nog meer hoogspanning in de eigen gelederen. Hier heeft niemand toch iets aan? Bovendien vind ik dat, als er wat in de kleedkamer gebeurt, dit zoals bij de amateurs ook binnenskamers moet opgelost worden", klinkt het.

Dimitri Reynaert van Supporterfederatie KAA Gent steunt de nieuwe coach. "Ik vind dat Bölöni gelijk heeft: nieuwe bazen, nieuwe wetten. Elke werknemer moet zich aanpassen wanneer er een nieuwe baas op de werkvloer komt", vertelt hij.

"Als Roman met zijn voeten reageert, zullen de verhoudingen wel snel genormaliseerd raken. Allicht is dit niet het soort spel waarvan we houden, maar in het voetbal moet je toch vooral punten pakken. Daarom geef ik Bölöni voorlopig het voordeel van de twijfel", besluit Reynaert.