Degryse uit twijfels over talenten Anderlecht: 'Kana pover, Colassin niet gezien'

Degryse uit twijfels over talenten Anderlecht: 'Kana pover, Colassin niet gezien'

31-08-2020 19:04
38

RSC Anderlecht is er afgelopen vrijdag alweer niet in geslaagd om te winnen. Het speelde gelijk tegen KV Oostende. Marc Degryse ziet de Brusselaars nog steeds worstelen.

Volgens de analist moeten ze bij Anderlecht toch enkele van de jonkies in vraag beginnen stellen. "Anderlecht heeft individuele talenten, maar het wordt tijd dat je ze beoordeelt in matchen en daar gaat het al te vaak mis", zegt hij bij Het Laatste Nieuws.

"Kana was vrijdag pover, Colassin niet te zien, El Hadj blijft een vraagteken, Tau was wel goed maar rond zijn persoon hangen toch ook twijfels. Het blijft allemaal zo wisselvallig en er wordt zo veel veranderd. Nu is Zulj weer uit de ploeg", geeft Degryse aan.

Jérémy Doku is misschien wel het grootste talent bij de Brusselaars. Maar ook hij blijft niet bespaard van kritiek. "Hij is wel heel weinig efficiënt", zegt Chef Voetbal Stephan Keygnaert. "Vanaf minuut één ging hij over zijn man, maar hoeveel kansen heeft Anderlecht daar uit gepuurd? Zijn acties zet hij quasi altijd op langs de zijlijn, zelden in de zestien", klinkt het.