Mignolet blikt tevreden terug op winst Club Brugge: Een goede opsteker

Mignolet blikt tevreden terug op winst Club Brugge: "Een goede opsteker"

30-08-2020 19:01
1

Club Brugge is er zondag in geslaagd om op verplaatsing de topper tegen KRC Genk te winnen. Het werd 1-2 tegen de Limburgers. Simon Mignolet moest zich na twee strafschoppen één keer omdraaien. Hij is vooral tevreden met de winst.

"Ja, we zijn opgelucht met deze zege", reageert Mignolet op de officiële kanalen van Club Brugge. "Drie punten in plaats van één punt maakt een groot verschil. We beginnen nu met zes op twaalf aan de competitie, al is dat nog niet hetgene wat Club Brugge wil natuurlijk", vertelt hij.

"Dit is een goede opsteker voor ons net voor de internationale break. Na de break moeten we dan terug de oude draad op pikken. Dat is belangrijk voor ons", aldus Mignolet.

Strafschoppen
Mignolet moest ook twee keer in actie komen bij een strafschop. De tweede was op z'n minst discutabel te noemen. "Ik denk dat ik de speler raakte, maar ik kan niet inschatten of de bal nog bespeelbaar was in de tweede fase. Dat kan ik niet zien", aldus Mignolet.

"Maar vandaag twee strafschoppen tegen en toch winnen we met 1-2, daar zijn we tevreden mee. Het voetbal in de eerste helft was beter dan in de tweede, maar vandaag was het resultaat het belangrijkste. Dat is de opsteker die we moeten meepakken om verder te doen zoals we vorig jaar geëindigd zijn", besluit Mignolet.