Kompany na gelijkspel Anderlecht: De jongens zijn door het vuur gegaan voor mij

Kompany na gelijkspel Anderlecht: "De jongens zijn door het vuur gegaan voor mij"

28-08-2020 23:14 Laatste update: 23:18
32

RSC Anderlecht is er niet in geslaagd om de drie punten te pakken tegen KV Oostende. Het speelde met 2-2 gelijk tegen de kustploeg. Achteraf toonde Vincent Kompany zich wel uitermate positief.

"Anderlecht zijnde is het resultaat natuurlijk altijd ontgoochelend als je niet wint. Maar ik ben wel fier op wat mijn jongens hebben gebracht. Ik vroeg om passie en jonge gasten die vechten voor alles. Vandaag zijn ze door het vuur gegaan voor mij", aldus Kompany bij Eleven Sports.

"Op het einde waren we iets onzuiver, maar de jongens zitten op de goede weg. We moesten niet onderdoen voor KV Oostende en kleine individuele fouten hebben geleid tot de twee tegendoelpunten. We zijn er wel in blijven geloven en konden de betere kansen gehad hebben", aldus de trainer van RSC Anderlecht.

Anderlecht leek na de gelijkmaker toch op weg naar de overwinning. Dat gebeurde niet. "Tot op het einde had ik nog het gevoel dat het ons ging lukken", aldus Kompany, die met een positieve noot afsloot. "Wat de jongens vandaag gegeven hebben, wil je zien als trainer", besluit hij.