Suárez reageert veelzeggend op Messi-besluit bij Barça en steunt zijn vriend

Suárez reageert veelzeggend op Messi-besluit bij Barça en steunt zijn vriend

26-08-2020 09:28
1

Luis Suárez heeft zijn steun voor Lionel Messi kenbaar gemaakt op Twitter. De 33-jarige spits van FC Barcelona reageerde met twee applaudiserende handjes op een tweet van oud-speler Carles Puyol waarin hij zijn respect uitsprak voor de vertrekwens van Messi. 

'Respect en waardering, Leo. Je hebt al mijn steun, vriend', schreef Puyol dinsdagavond op Twitter. Suárez reageerde met twee emoji's veelzeggend op de tweet van de Barcelona-legende. 

Messi stuurde dinsdagavond een fax naar de clubleiding van FC Barcelona met daarin de mededeling dat hij deze zomer wil vertrekken. De superster stuurt aan op een transfervrije exit bij de club waar hij al zijn hele leven speelt. Barcelona zou inmiddels geen hoop meer hebben op een langer verblijf van Messi: de vraagprijs is bepaald op 222.000.001 euro, één euro meer dan de recordtransfer van Neymar.

Suárez heeft zelf eerder deze week van de nieuwe trainer Ronald Koeman te horen gekregen dat hij niet meer welkom is in Barcelona. Dat zou middels een telefoontje van één minuut gebeurd zijn, terwijl de spits op vakantie is in Bermuda.