Tegen Club Brugge de bus niet geparkeerd & gaan dat ook niet doen tegen Standard

"Tegen Club Brugge de bus niet geparkeerd & gaan dat ook niet doen tegen Standard"

24-08-2020 18:15
9

Op speeldag 3 van de Jupiler Pro League won Beershot bij Club Brugge. Volgens Frédéric Frans was de 0-1 in het Jan Breydelstadion een verdiende zege voor de Ratten. Frans blijft wel realistisch over de rest van het seizoen.

"Wij moeten niet denken dat dit normaal is. We mogen en moeten stilstaan bij dit moment en deze fantastische periode. Tegelijkertijd beseffen we dat deze reeks zal eindigen en dat Club Brugge en andere ploegen straks weer boven ons zullen staan. Maar ja, dit is zalig. Door een overwinning tegen de kampioen 9 op 9 pakken en leider blijven, dat is zot", stelt Frans op de website van Beerschot.

Voor de pauze kwam Beerschot op voorsprong door een doelpunt van Raphael Holzhauser. In de tweede helft beperkten de bezoekers zich voornamelijk tot verdedigen. "Dat is logisch als je tegen de beste ploeg van België op voorsprong staat. Maar zelfs dan hebben we weinig grote kansen weggegeven en bleven we dreigen op de tegenaanval. We hebben respect voor onze tegenstanders en dan is het normaal dat je in Brugge niet alles naïef opensmijt."

Klaar voor Standard
Nu wacht Standard op Beerschot. "En ook dat wordt weer een lastige opdracht. Maar we hebben geen schrik en gaan weer vol voor de overwinning. Als wij ons spel blijven spelen, kan alles. … Wij hebben de bus niet geparkeerd tegen Club Brugge en gaan dat zeker niet doen tegen Standard."