Bölöni reageert voor het eerst bij KAA Gent: “Hard werken, ernst en opofferingen”

Bölöni reageert voor het eerst bij KAA Gent: “Hard werken, ernst en opofferingen”

20-08-2020 15:22
10

Ex-coach van Antwerp Laszlo Bölöni gaat aan de slag als hoofdtrainer van KAA Gent. De Roemeen werd voorgesteld als de opvolger voor de ontslagen Jess Thorup bij de Buffalo’s.

Bölöni ziet KAA Gent als een topclub. “België is mijn tweede land en KAA Gent is toch een topclub in dit land. Ik blijf klassiek en bij een topclub die zo ambitieus is en nog wil groeien, draag je een grote verantwoordelijk. Maar ik ben heel tevreden dat we samen een stap vooruit zullen zetten met deze club.”

De Roemeen gaat voor resultaten. “Ik weet dat mensen graag praten over hoe je mirakels kunt realiseren. Ik hou daar ook wel van. Misschien zal ik wat te gulzig zijn maar ik wil herhalen wat ik aan de spelers zei: ‘Alles wat ik bereikt heb ik op het veld of in mijn privé-leven, deed ik met hard werken, ernst en opofferingen.”

“Als dat kan op een artistieke wijze, graag”, gaat Bölöni verder. “Maar ik kan me niet inbeelden dat resultaten uit de lucht zullen komen vallen. Natuurlijk hou ik van spektakel maar je hebt ook resultaten nodig”, citeert Het Nieuwsblad.

Covid
Bölöni keert terug uit Qatar, maar zou zaterdag toch op de bank kunnen zitten tegen zijn ex-club Antwerp. “Ik heb de voorbije dagen drie covid-testen ondergaan. In Doha, in Frankrijk en nu ook hier in Gent. Als ook die laatste negatief is, zal ik zaterdag op de bank plaatsnemen.”