La Dernière Heure: 'Vercauteren kondigt maandag zijn vertrek aan bij Anderlecht'

La Dernière Heure: 'Vercauteren kondigt maandag zijn vertrek aan bij Anderlecht'

17-08-2020 08:00 Laatste update: 08:04
59

RSC Anderlecht won tegen STVV met 3-1, maar toch rijzen er twijfels over de toekomst van Frank Vercauteren (63). Vooral de hoofdtrainer zelf zou zich vragen stellen bij de verdere plannen van de club. Volgens La Derniére Heure is een vertrek nabij.

Eerder raakte al bekend dat er pittige discussies waren tussen Vercauteren en Vincent Kompany, die duidelijk een andere voetbalvisie hebben. Doorgaans vullen beide heren elkaar goed aan, maar volgens de krant is er toch een kink in de kabel. Zo was het gespreksonderwerp afgelopen week Adrien Trebel.

Tegen STVV kreeg Trebel een nieuwe kans centraal op het middenveld. Dit was een keuze van Vercauteren, want Kompany wordt niet bepaald wild van de Fransman. Meer nog 'Vince The Prince' zou Trebel graag deze zomer nog verkocht zien worden, aangezien hij met een jaarloon van circa drie miljoen euro weegt op het budget.

Volgens de Waalse krant staat het besluit van Vercauteren al vast van vorige week. Naar verluidt zou er maandag nog meer nieuws volgen over de toekomst van de Anderlecht-trainer.