Depoitre spreekt duidelijke taal: “Dit weekend moet er een goed resultaat zijn”

Depoitre spreekt duidelijke taal: “Dit weekend moet er een goed resultaat zijn”

13-08-2020 19:13

KAA Gent ging op de eerste speeldag onderuit tegen STVV. De Buffalo’s hebben grote ambities en willen meestrijden voor de titel. Laurent Depoitre laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de situatie.

“De ambities van de club zijn duidelijk, dat brengt een zekere druk mee”, begint Depoitre. “We hebben nagelaten om ons meteen goed te lanceren, maar we moeten ook niet alles in vraag stellen na één match. Voorlopig gaan we goed met die druk om. Als we onze twee volgende matchen kunnen winnen, zal onze start nog altijd goed zijn. Maar dat we dit weekend een goed resultaat moeten neerzetten, is duidelijk.”

“Maar we zijn ook nu niet de grootste favoriet voor de titel”, gaat Depoitre verder. “Dat betekent niet dat we onszelf moeten verstoppen. Het is duidelijk dat we op de hoogste plaatsen mikken. Ik denk wel dat Brugge voor de meeste mensen de grootste favoriet blijft en dat wij een beetje de outsider zijn. Die rol is makkelijker, ook al heeft de club duidelijk ambities naar voor gebracht.”