'Real Madrid-carrière van Bale definitief voorbij: vechtscheiding lonkt'

'Real Madrid-carrière van Bale definitief voorbij: vechtscheiding lonkt'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 12:24zo 09-08-2020 om 12:24

De rol van Gareth Bale bij Real Madrid is definitief uitgespeeld. Volgens het Spaanse El Confidencial heeft de 31-jarige aanvaller uit Wales zijn laatste beetje krediet verspeeld. Mogelijk komt het tot een vechtscheiding.

Zondagochtend pakt El Confidencial uit met het nieuws dat Bale nooit, maar dan ook nooit meer in actie komt voor Real Madrid. De aanvaller liet de verloren Champions League-return tegen Manchester City (2-1) schieten en als klap op de vuurpijl werd hij enkele uren voor de aftrap weer gespot op de golfbaan.

De Real Madrid-carrière van Bale is daardoor voorbij, klinkt het. "Hij gaat ons witte shirt niet meer besmetten", wordt een medewerker van Real geciteerd. Bale maakte op 22 januari zijn laatste goal voor De Koninklijke en kwam sinds de coronabreak niet verder dan honderd speelminuten. Hij staat nog twee jaar onder contract in de Spaanse hoofdstad.

Omdat Bale volgens El Confidencial twee keer heeft geweigerd  in actie te komen - tegen Manchester City én de La Liga-afsluiter tegen Leganés - stapt Real Madrid mogelijk naar de rechter om een breuk te forceren. Het gedrag van Bale duidt immers op 'een gebrek aan toewijding'. Het zou zelfs kunnen leiden tot een ontslag op staande voet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws