Na Club Brugge begint ook Antwerp met sisser aan het seizoen

Na Club Brugge begint ook Antwerp met sisser aan het seizoen

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 20:57za 08-08-2020 om 20:57

Royal Antwerp FC is het seizoen 2020 – 2021 van de Jupiler Pro League met een valse noot begonnen. De bekerwinnaar kwam thuis tegen Moeskroen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Bij Antwerp heeft men één week op een roze wolk geleefd na de winst in de bekerfinale tegen Club Brugge. Zaterdag donderde The Great Old daar genadeloos van af. Zonder Lamkel Zé en met De Pauw in de basis kreeg Antwerp te weinig tempo in haar spel. Moeskroen hield simpel stand op de Bosuil.


De bezoekers konden ook over een straffe Koffi beschikken. De opvolger van Butez liet zich bij zijn debuut in de Jupiler Pro League meteen opmerken met enkele goede tussenkomsten. Aan de andere kant maakte Butez dan weer zijn debuut bij Antwerp. Voor de pauze kreeg de vervanger van Bolat weinig te doen.

Straffe Koffi
Voor doelpunten moesten we op de Bosuil wachten tot na de pauze. In het begin van de tweede helft ging de bal voor Antwerp op de stip. Refaelov bleef cool en stuurde Koffi de verkeerde kant op. 1-0 voor de thuisploeg. Na de openingsgoal deed Antwerp er te weinig aan om de de voorsprong groter te maken. Dat zou het zich gaan beklagen.

Met een geweldige knal bezorgde invaller Bakic Antwerp een serieuze kater. Antwerp probeerde na de 1-1 alsnog voor de drie punten te gaan, maar Moeskroen had ging zin meer in een tegentreffer. Leko kan weer naar het tekenbord.

Eerder op de dag begon ook Club Brugge slecht aan het seizoen. De landskampioen verloor thuis met 0-1 van Sporting Charleroi. Standard kon op de openingsspeeldag wel winnen. De Rouches versloegen Cercle Brugge met 1-0.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws