Verbeke zag Roofe graag vertrekken naar Rangers: Een goede zaak voor Anderlecht

Verbeke zag Roofe graag vertrekken naar Rangers: "Een goede zaak voor Anderlecht"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 15:50za 08-08-2020 om 15:50

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 15:50za 08-08-2020 om 15:50

RSC Anderlecht gaat tijdens de komende weken naarstig op zoek naar aanvallende versterking. De spoeling is dun in de spits, maar toch werd Kemar Roofe zonder twijfelen verkocht aan Rangers. Sportief verantwoordelijke Peter Verbeke legt uit waarom.

"Het vertrek van Kemar was een goede zaak voor Anderlecht. Wij gunnen hem die transfer. Hij kon een langdurig contract tekenen. Bovendien hadden we budgettair gezien de nood om dat te doen", vertelde Verbeke via het YouTube-kanaal van paars-wit. "Dat zorgt er ook voor dat er een plaast vrijgekomen is in de spits, waar wij ons hopelijk nog kunnen versterken."

Anderlecht zal natuurlijk altijd hopen dat één of meerdere jongeren kunnen doorbreken. "We hebben twee jongens waarin we hard geloven. Antoine (Colassin, red.) is iemand die heel jong is, maar al heeft bewezen dat hij heel veel in zijn mars heeft. We moeten daar blijven op inzetten. Anderzijds hebben we ook nog Dimata, die heel veel kwaliteiten heeft. Hij komt terug van een lange blessure, maar hij is op de goede weg", besloot Verbeke.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws