De Ligt moet onder het mes na uitschakeling Juventus: Ik voel me heel slecht

De Ligt moet onder het mes na uitschakeling Juventus: "Ik voel me heel slecht"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 08:29za 08-08-2020 om 08:29

Matthijs de Ligt heeft vrijdagavond tegen Olympique Lyon zijn laatste wedstrijd van het seizoen 2019/2020 gespeeld. Nu Juventus uit de Champions League is gekegeld, kan de Nederlands international eindelijk aan zijn schouder geopereerd worden, suggereerde hij zelf ook al.

De Ligt kampt al lange tijd met klachten aan het gewricht, maar heeft een operatie steeds uitgesteld omdat hij nog met Juventus streed om de landstitel en de Champions League. "Ik wil voor komend seizoen hersteld zijn van mijn schouderproblemen. Ja, ik denk wel dat ik geopereerd zal worden", liet hij desgevraagd weten aan de Italiaanse pers.

De centrale verdediger legde tijdens zijn eerste Serie A-seizoen direct beslag op de landstitel, maar het Champions League-avontuur van Juventus is uitgelopen op een regelrechte sof. "Ik voel me op dit moment heel slecht. Wij zijn sterker dan Olympique Lyon, maar we hebben het in beide wedstrijden heel moeilijk gehad", maakte De Ligt de balans op. "We zijn tevreden met de Scudetto, maar teleurgesteld over de verloren Coppa Italia-finale en over deze uitschakeling."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws