'Na uitschakeling in Europa League denkt Bordalás aan stoppen bij Getafe'

'Na uitschakeling in Europa League denkt Bordalás aan stoppen bij Getafe'

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 22:00vr 07-08-2020 om 22:00

José Bordalás is mogelijk op weg naar de uitgang van Getafe. De Spanjaard vindt dat hij zijn beste tijd gehad heeft als trainer van de club.

Dat meldt het Spaanse radiostation Cadena COPE. Getafe werd woensdag door Internazionale uitgeschakeld in de Europa League. Bordalás heeft aan Getafe-president Ángel Torres al meegedeeld dat hij vindt dat zijn tijd erop zit. Het is niet duidelijk hoe Torres daar op gereageerd heeft.

COPE meldt dat Bordalás niet de hoop heeft dat hij Getafe naar een hoger plan kan tillen. Met het idee om op te stappen speelde hij vorig jaar al, maar omdat er geen andere clubs waren besloot hij te blijven. Bordalás wist zijn ploeg dit seizoen met weinig aantrekkelijk voetbal naar de achtste plaats in de Primera Division te leiden.

Op de laatste speeldag verspeelde Getafe op dramatische wijze Europees voetbal en woensdag werd het Europese avontuur van dit seizoen beëindigd door Inter. Bordalás promoveerde in zijn eerste jaar als hoofdtrainer van Getafe naar de Primera Division. Vorig seizoen werd hij vijfde.

Er liggen momenteel geen concrete aanbiedingen op tafel voor Bordalás, die eerder genoemd werd bij Valencia. Hij zag dat wel zitten, maar de club koos uiteindelijk voor Javi Gracia. Het contract van Bordalás bij Getafe loopt nog twee jaar door.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws