'Club Brugge grijpt naast target, Osayi-Samuel weigert aanbieding'

'Club Brugge grijpt naast target, Osayi-Samuel weigert aanbieding'

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 18:18vr 07-08-2020 om 18:18

Het blijft wachten op nieuwe aanwinsten bij Club Brugge. Bright Osayi-Samuel leek de eerste zomertransfer van Blauw-Zwart te gaan worden. De flankaanvaller komt echter niet.

Een akkoord met zijn club QPR was er al en Osayi-Samuel trok ook al naar België om voor een laatste keer contractbesprekingen te voeren met Blauw-Zwart. Een akkoord kwam er toen niet en volgens West London Sport zal dat er ook niet meer komen. Osayi-Samuel heeft besloten om toch niet op het aanbod van Club Brugge in te gaan.

De flankaanvaller lijkt nog wel te azen op een vertrek bij QPR, maar kiest dus voor een andere ploeg dan Club Brugge. Verschillende Engelse laagvliegers werden al gelinkt aan Osayi-Samuel, maar bereikten nog geen akkoord met QPR. De Engelse tweedeklasser aast minstens vijf miljoen euro voor Osayi-Samuel.

Inmiddels blijft Club Brugge zoeken naar versterking. Emmanuel Dennis staat op het punt om te vertrekken, maar een vervanger is er nog niet. Ook een vervanger voor Percy Tau werd er nog niet gehaald.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Club Brugge een extra flankaanvaller nodig?

(323 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws